Johnny English újra lecsap


Gréti (16éves) - 3 éve

A már jól ismert Mr. Bean-t alakító Rowan Atkinson új filmjében, a Johnnny English úja lecsap-ban is hozza a formáját! A kis zöld kocsi tulajdonosa, most egy iskolában dolgozik tanárként. A gyerekek imádják, hiszen mindenféle kémkütyükkel színesíti meg a tanulók minden napjait.

Általános vélekedés, hogy legjobb öröm a káröröm, így a filmművészet is számtalanszor használja szórakoztatásunkra, amikor egy igen peches személy szempontjából láthatjuk az eseményeket. Ilyenkor mindenki nagy örömmel ad hálát az égnek, hogy nem kétbalkezes és ép az elméje. A szerencsétlenségek legtehetségesebb, és legikonikusabb szakembere pedig nem más, mint Rown Atkinson. Az angol humor csillaga olyan helyzetkomikumokkal, és mimikákkal nyűgöz le minket, amitől önkénytelenül is a nevetés kerülget.

Egy szép napon aztán levelet kap. A levél kibontásához természetesen a megunhatatlan Mr. Bean-es mimikát hívja segítségül, hogy még élvezetesebb legyen a jelenet! J Az értesítőben felkérik, hogy térjen vissza az MI7-hez, mert óriási katasztrófa söpört végig Anglián. A titkosszolgálatnak dolgozó összes kém személyazonossága nyilvánosság elé került. A miniszterelnök (Emma Thompson) szétmorzsolódott idegeit megfeszítve próbálja helyrehozni a dolgokat, eddig nem sok sikerrel. Mivel az összes kém használhatatlanná vált az angol hírszerzés számára, összehívják a már leszerelt kémeket, köztük jó barátunkat, Johnny English-t is! Egy kis kalamajka után természetesen Johnny kapja meg a küldetést, miszerint le kell leplezni azt, aki feltörte az MI7 adatbázisát. Johnny English szívesen elfogadja a megbízást, és segítőjével, Bough-al (Ben Miller) neki is vágnak a küldetésnek. Első útjuk Dél-Franciaországba vezet.

A viccek halmaza mellett, a film gyönyörű tájakra kalauzolja el a nézőjét. Franciaország csodálatos tájait, és London igazi hangulatát tárja elénk. Persze nem elmélkedhetünk sokat a tájakon, hiszen rögtön ott terem Mr. English, és új szimatot fog. Találkozik egy titokzatos nővel, akire rögtön felfigyel. A nő számára egy kis idő után, minden kétség eloszlik, hogy nincs még egy olyan férfi, mint a rettenthetetlen kém: Johnny English.

Rown Atkinson – eddig is meglévő – hihetetlen tehetségét tárja elénk a figura eljátszásában, hogy újra, és újra elképedhessünk!

Mikor vége lett a filmnek hasizomlázzal, és könnyes szemmel tántorogtam ki a moziteremből! Mindenkinek tudom ajánlani, aki az „english humor” megszállottja! Jó szórakozást! 🙂

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved