Személyes példák segítik a pályaválasztást


kidsnews (127éves) - 3 éve

A tavalyi nagy sikerek után ismét megrendezésre kerül a Konnekt LIVE pályaorientációs rendezvény. A szervezők idén több mint 40 különböző szakma képviselőjét hozták össze, hogy az oda ellátogató, pályaválasztás előtt álló diákok szabadon beszélgethessenek velük a munkájukról, a mindennapjaikról és a sikereikhez vezető útjukról.

A rendezvényen külön-külön asztaloknál folynak majd az izgalmas beszélgetések, amelyekhez a diákok bármikor csatlakozhatnak, így lehetőség lesz többek között egy könyvvizsgálónak, UX designernek, ápolónak, építésznek, PR managernek vagy akár egy kamionsofőrnek is feltenni az ezidáig megválaszolatlan kérdéseket. Az ígéretek szerint őszinte beszélgetések, izgalmas sztorik és személyes példák segítik majd a diákok útkeresését.

Mindeközben a színpadon olyan különleges szakmák és a pályaválasztással kapcsolatos sztereotip témák kerülnek kereszttűzbe, mint például a “gap year” előnyei és lehetőségei, vagy a Multi és a startup cégek viszonya és valósága. Szó lesz arról is, hogy milyen munkák lesznek 2030-ban, amelyről a NASA egyik kutatója, egy etikus hacker és egy robotikával foglalkozó informatikus beszélget majd a színpadon. Ezután Bolla Viktória és Trunk Tomi az influenszerek életébe enged majd betekintést, majd pedig Hajnóczy Soma bűvész nem mindennapi életútja kerül a figyelem középpontjába.

Az ingyenes rendezvény regisztrációt igényel, amelyet itt tudsz megtenni: http://konnektlive.com/register2017 Kidsnews | All rights reserved