Újraindul a „Vedd a kezedbe a jövő(de)t” program


kidsnews (127éves) - 3 éve

Mind érezzük a #mileszelhanagyleszel féle kérdések egyre nyomasztóbb súlyát. Hogyan lehet eldönteni milyen irány érdekel, ha soha semmilyen munkatapasztalatot nem szereztél?!  Jó lenne mielőbb több szakmával megismerkedni, sőt akár vállalkozóként is próbára tenni magad, de fogalmad sincs hogyan fogj hozzá?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál akkor neked találták ki a United Way Magyarország középiskolásoknak szóló, ingyenes „Vedd a kezedbe a jövő(de)t!” programját, ahol Részt vehetsz a Vállalkozói Klubok egyikében és a Design Thinking módszere segítségével csapatban dolgozhatsz majd egy szívedhez közel álló projekt megvalósításáért.

A program 4 hónapja során, az ötlettől az üzleti tervig elsajátíthatod azt a tudást, ami egy vállalkozás elindításához szükséges, miközben a startupper és a nagyvállalati mentorok által olyan 21. századi tudásra és készségekre tehetsz szert, amelyekre mindenképpen szükséged lesz majd a karriered építése során.

A programra itt tudsz jelentkezni.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved