A gamerek élete, nem csak játék, és mese?


kidsnews (127éves) - 3 éve

Azt hihetnénk, hogy a youtuberek élete, a saját maguk szervezte „home office” jellegű meló miatt nélkülözi mindazokat az „élményeket”, amit az átlagpolgárok munkába jövet-menet naponta átélhetnek. Gyakorlatilag akkor ülnek le a géphez amikor csak akarnak, és tudtommal az sem nagyon jellemző, hogy a szigorú teljesítmény-elszámolás miatt néha-néha tizenhatórás műszakokkal kellene tupírozniuk a termelési számokat.

Mindezek ellenére úgy tűnik azonban, hogy a profi gamerek élete sem csak játék és mese. Az alábbi videóban a JesseDStream nevű csatorna népszerű alkotója vesztette el a kapcsolatot a külvilággal amikor élő adásban nyomot le egy közel háromórás szundit.

A nyálcsorgatós munkaközi szünet meglepő módon felturbózta a nézettséget, annak ellenére, hogy többen javasolták nevezzék át a csatornát JesseDream-nek.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved