„A házi feladat nem létezik a valódi világban”


kidsnews (127éves) - 3 éve

Vírusként terjed az interneten a 14-éves Eddie Cortez házi feladata, pontosabban az annak hiányát megmagyarázó bejegyzése. „A házi feladat nem létezik a valódi világban” – erre a Mátrixosan hangzó végkövetkeztetésre jutott ugyanis az amerikai srác, poénjával pedig a Fox News egyik műsorába is bekerült, ahol az ezzel kapcsolatos iskolai reakciókról faggatták.

A beszélgetés során kiderült, hogy az el nem készített lecke helyén az alábbi üzenet várta a kíváncsi pedagógusokat.

„Nem készítettem el a házi feladatot mert nem akartam egész hétvégén tanulni. A hétvége stresszmentes időszak kell legyen, kint kell lenni a haverokkal, tévét kell nézni vagy játszani kell valamivel. Úgy döntöttem én ezt az utat választom, mert nem akarok boldogtalan lenni. Ráadásul anyám már talált egy ősz hajszálat rajtam. Az igazi életben, például a munkahelyeken nem adnak munkát hétvégére, tehát a házi feladat nem létezik a valódi világban. Ezzel az ügyet lezártam!”

 

A tanárok persze elküldték a szülőknek a bejegyzést, akik miután abbahagyták a nevetést egyszerűen kiposztolták.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved