A leghatékonyabb természetes immunerősítők


Aurora (14éves) - 3 éve

A testünk minden nap hűséges hozzánk, megvéd minket a körülöttünk lévő – időnként –ártalmas világtól. Ez a világ a vírusok, baktériumok és más kórokozók színtere, ami ellen a test egyénre szabott rendőrsége, az immunrendszer harcol. Több betegségtől is megóvhatjuk magunkat, ha segítünk immunrendszerünknek mégpedig igazán természetes és minden háztartásban megtalálható zöldségekkel, fűszerekkel.

 

A fokhagyma: ez az igazán kiváló természetes antibiotikum egy hadseregnyi gyógyszerrel is felér a megfázás ellen. A benne található E vitamin és kén segíti az immunrendszer munkáját a küzdelemben.

A kurkuma: az ebben az ősi növényben található kurkumin a sejtjeink védelmével segíti testünket. Védi és erősíti azokat az őket támadó baktériumok és vírusok ellen. Így nehezebben alakulnak ki a bennünk rejtőző esetleges betegségek.

 

A gyömbér: az A,-C,-E és B- komplex vitaminokat tartalmazó gyömbér felturbózza az immunrendszert és melegítő, izzasztó hatása miatt is természetes gyógyszerként használják megfázás és influenza kezelésére.

A csipkebogyó: bár ez a növény nem minden háztartásban található meg, télen akármelyik erdő szélén rálelhetünk erre a csodás  C-vitaminban gazdag termésre. A vírusok kerülik a számukra nem hasznosítható C- vitamint, míg a szervezetünk boldogan építi be sejtjeinkbe, ezáltal erősebbé téve szervezetünket.

 

Számomra ezeknek a növényeknek a fogyasztása tényleg védelmet adott erre a télre, egyáltalán nem voltam beteg. Remélem másnak is beválik!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved