A tengerben találták meg Emiliano Sala gépének roncsait


kidsnews (127éves) - 3 éve

Brit lapértesülések szerint David Mearns csapata, a La Manche-csatornában megtalálta annak a Piper Malibu típusú kisgépnek a maradványait amelyiken Emiliano Sala és pilótája utazott.

Mint ismeretes a sztárcsatár még január 22-én tűnt el mialatt bérelt kisrepülőgépen Nantes-ból Walesbe utazott. A légijármű eltűnését követően a helyi hatóságok napokon keresztül kutattak a roncsok és a lehetséges túlélők után, de hamarosan kijelentették, mivel már nincs remény nem folytatják tovább a mentőakciót.

A család és a rajongók ezzel nem elégedtek meg és hamarosan egy GoFundMe kampányt indítottak. A közösségi finanszírozásból a kutatáshoz szükséges pénz napokon belül összejött, így felkértek egy a mélytengeri keresési és helyreállítási műveletekre specializálódott tudóst, hogy a létező legmodernebb technikával folytassa tovább a focista és a pilóta utáni kutatást.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

news.sky.com

kép: Wikipedia

2017 Kidsnews | All rights reserved