Megjelent az első kiterjesztett valósággal működő LEGO !


kidsnews (127éves) - 3 éve

A LEGO Csoport bemutatta az új, kiterjesztett valósággal működő játékcsaládját, a LEGO HIDDEN SIDE -ot. Az új játék a gyártó tájékoztatása szerint teljes mértékben és zökkenőmentesen ötvözi a kiterjesztett valóságot (AR) a fizikai építéssel, felfedve az interaktív játék rejtett világát. A 7 éves és annál idősebbek számára fejlesztett LEGO HIDDEN SIDE-ot a  február 16. és 19. között megrendezésre kerülő Amerikai Nemzetközi Játékkiállítás keretében láthatják majd először a vásárlók és a média képviselői.

„Évekig tartó kísérletezéseink, amelyek során a technológia és a fizikai játék kapcsolódási lehetőségeit vizsgáltuk, azt tanították nekünk, hogy a gyerekek izgalmas játékélményeket várnak, amelyek zökkenőmentes átjárást biztosítanak  a fizikai és a digitális világ között – ez az, amit kiterjesztett játéknak nevezünk” – mondta Tom Donaldson, a LEGO Csoport Kreatív Játék Laboratóriumának alelnöke. Az új LEGO a nyártól lesz elérhető világszerte, a hozzá való alkalmazás pedig ingyenesen lesz letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved