Valentin-napi zenei premierek


kidsnews (127éves) - 3 éve

Szívhez szóló költeménnyel készült a Valentin-napra Kollányi Zsuzsi. A dalt szerelmével, Abelovszki Attilával közösen írta, Szolnoki Péterrel pedig tökéletes párost alkotva énekelik meg az érzelmeket.

„Az, hogy Szolnoki Petinek, Magyarország egyik legcsodálatosabb férfihangjának megtetszett ez a szám és boldogan elénekelte velem, csak emeli a szememben az értékét. Remélem, hogy ez a minden ízében szerelmes költemény mindenkinek a szívébe belopja magát.”

Az új szerzemény több szempontból is fontos Zsuzsinak. Azon túl, hogy saját szerelmét öntötte a dalba, a videoklip egyfajta nosztalgia is.

„Ez a szám különösen fontos nekem minden érzelmi vonatkozásában, hiszen még várandós voltam, amikor a klipjét forgattuk. Azért vártunk vele Valentin-napig, mert ma van az egyik fiam névnapja is, így egyszerre ünneplem vele a szerelmemmel közös életünket és a családunk születését is.”- mesélte Zsuzsi.

Vadonatúj klippel csábít Zséda is a szerelmesek ünnepén. A popdíva egy korábbi mesterművét vitte vászonra, a „Mondd, látom még őt” című szerzemény a 2016-ban megjelent „Kémia” című albumán volt először hallható.

“Bár már javában dolgozunk a következő lemezemen, úgy éreztem, ez a dal “benne maradt” a Kémia albumban. Mivel a közönség egyik nagy kedvencéről van szó, úgy gondoltuk, tökéletes Valentin-napi meglepetés lehet, ha még ezt a klipet elkészítjük.“- mondta Adrienn.

A szám kiválóan vegyíti a soul, a blues és a pop elemeit. Létray Ákos egykori szerzeményének az újraértelmezése, amelynek szövegét a nemrégiben gyerekalbummal jelentkező Major Eszter írta még a 2000-es évek közepén.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

magneoton.hu

2017 Kidsnews | All rights reserved