War Thunder- egy játék, ami visszavisz az időben!


Eboss Boss (14éves) - 3 éve

A War Thunder második világháborús időszakban játszódó free to play játék, amiben vízen, levegőben és a szárazföldön is megvívhatod a csatáidat. A megmérettetés alatt hajóflottával, vagy harci repülőkkel, illetve harckocsikkal játszhatunk a II. világháborús korszaktól egészen a korai koreai háború időszakáig.

 

A játék különlegessége, hogy sok országot választhatsz magadnak, de sajnos nem érhető el mindegyik. A War Thunder pályáinak átlagos mérete egyébként 3600 km2-től 40000 km2-ig terjed.

Számomra legkedvesebb a repülőgépcsata így ezzel kezdem, itt nem csak hagyományos légicsatákról van szó, hanem először is meg kell védened a saját területeden lévő bombázási pontokat, és a repteredet is, továbbá nem feledkezhetsz meg a saját csapataidról sem, akiknek szükségük van a légi támogatásra.

Mindeközben végre kell hajtanod a saját feladatod, vagyis el kell érned a neked megadott bombázási pontokat, és lehető legtöbb ellenséget ki kell lőni.

Ha már meguntad a levegőt jöhet a szárazföld vagy a víz meghódítása. A remek grafikájú játékban nem csak az eszközökről, de még a lőszerekről is pontos leírást kapunk, ami hatalmas segítség az ellenséges tankok, hajók gyengepontjainak megtalálásában, illetve a feladatként meghatározott zónák elfogadásában is.

 

A War Thunder online játék, amiben lehetséges csapatok alakítása, így a barátaiddal vagy családod tagjaival akár századdá is tudtok alakulni, ahol vállat vetve segíthetitek az országotokat győzelemre.

Bár én ebben a játékban sosem találkoztam még toxikus játékosokkal, azért érdemes figyelni, és soha nem feledkezz el az alapvető biztonsági szabályokról, ha online játékban játszol.

  • Soha ne adj meg magadról adatokat (vagy ha szükséges, csak egy free mail címet, amit bármikor letilthatsz)!
  • Soha ne küldj képet magadról!
  • Soha nem használj saját neveddel megegyező regisztrációs nevet.
  • Ha valaki toxikus, durván beszél veled, erőszakoskodik, fenyeget, zárd be azonnal a beszélgetést, ne menj bele semmilyen vitába.
  • Találkozót, randit csak akkor egyeztess, ha szüleid, legalább egy megbízható felnőtt tud róla, és van aki el tud kísérni!

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved