DR BRS, Király Viktor, Verrasztó Dávid, Curtis és BSW – Itt a Tűzvarázsló 2019


kidsnews (127éves) - 3 éve

A „Hol van az a lány” kirobbanó sikere után az ötletgazda, DR BRS egy újabb fantasztikus slágerbombát dobott ránk, megjelent ugyanis a „Tűzvarázsló” 2019-es kiadása, amit ezúttal Király Viktorral hozott össze. A dal születéséről a páros több részletet is megosztott.

„Viktorral régóta ismerjük már egymást, ha jól emlékszem, úgy 15 éve Linda, a testvére mutatott be minket egymásnak. Régóta szerettem volna közös zenét készíteni vele, és a V’Moto-Rock számánál éreztem azt, hogy na ez az! Ez az ő hangjával fantasztikus lesz.” – mesélte DR BRS, vagyis Béres Attila, aki nem csak elővette és leporolta Lerch István és Demjén Ferenc egykori felvételét, hanem egy zseniális feldolgozásban hozta vissza újra az éterbe.

„Az eredeti szerzők szerencsére nagyon nyitottak voltak, ennek különösen örültünk, annak meg pláne, hogy hallva az átdolgozást, áldásukat is adták, nagyon megtisztelő.” – tette hozzá DR BRS.

A dalhoz egy vérpezsdítő videoklip is készült, amelyben az alkotók visszatértek a ’80-as évek diszkó-divatjához, vagyis előkapták a neon ruhákat, a feltűnő mintákat és a melegítőnadrágokat.

„Maratoni forgatás volt, a 14 órát is meghaladta, a végén pedig már nem csak a fáradtság, hanem a hideg is gondot okozott, de ez persze nem látszik a felvételeken.” – mesélte Király Viktor.

A videóban feltűnik Curtis és a BSW, valamint Závodi Marcel énekes-dalszerző és Angyal András versenytáncos is, a hírességek sorának pedig közel sincs vége. A Tűzvarázsló így zeneileg és képileg is a tavaszi szezon kedvencének ígérkezik.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved