Dúsgazdag sztárok, akik egykoron hajléktalanok voltak


kidsnews (127éves) - 3 éve

Ma már ámulva nézzük őket a vörös szőnyegen, de bele sem gondolunk, hogy milyen utat jártak be mielőtt sikeresek és szemtelenül gazdagok lettek. Pedig nem is olyan ritka a ma már tökéletes mosolyú színészek és énekesek életében egy-egy olyan hullámvölgy amikor konkrétan egy sajtburgerre sem futotta nekik.

Daniel Craig

A James Bondként szuperórákat viselő, méregdrága sportkocsikat koptató akciósztár életében is volt olyan időszak, amikor a londoni padok jelentették az egyetlen biztos pontot az életében. Az 1968-ban született angol színész persze talpra állt és ma már percenként 360 ezer fontot is megkeres filmjeivel.

Jennifer Lopez

A Puerto Ricó-i származású énekesnő, színésznő, táncos és divattervező még 18 éves sem volt, amikor eljött otthonról. J. Lo ugyanis a fejébe vette, hogy híres énekes és táncos lesz, így bár édesanyja főiskolára szánta ő inkább táncstúdiók kanapéján aludt manhattani fellépései között. A nagy áttörést aztán Janet Jackson egyik videóklipje hozta meg a számára, mivel szerepet kapott az 1993-as That’s the Way Love Goes-ban. Az 1969-ben született Lopeznek ma már 380 millió dolláros vagyona és számos vállalkozása van, miközben a lemezeladási statisztikák miatt sem panaszkodhat.

Hilary Swank

A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő egy lakókocsiparkban nőtt fel, mielőtt 1990-ben tinédzserként Kaliforniába költözött anyjával. Vagyonuk nemigen volt, így előadóművészi karrierje beindulását megelőzően kénytelen volt rendszeresen egy autóban aludni majd egy barátjának köszönhetően egy eladás alatt álló, töküres házban húzta meg magát.

Első főszerepét a 1994-es Karate kölyök című filmben játszhatta el. 2000-ben a Maxim magazin a világ 100 legszebb nője közé választotta. Mondanunk sem kell ma már van mit a tejbe aprítania.

Jim Carrey

A szenzációs mimikájáról és testbeszédéről elhíresült, kétszeres Golden Globe-díjas kanadai komikus és filmszínész 12 éves volt, amikor apja elvesztette a munkáját a családja pedig egyik napról a másikra az utcára került.

Sokáig egy furgonban teltek a mindennapok, ami -bár elmondása szerint fejlesztette a humorérzékét- mégis életre szóló traumát jelentett a színésznek. 15 évesen még az iskolát is ott kellet hagynia, hogy gondnokként pénzt keressen. 1983-ban költözött Los Angelesbe, de a sikerre egészen 1991-ig kellett várnia.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 Forrás:

www.independent.co.uk

 

2017 Kidsnews | All rights reserved