Úgy tűnik pedofilok vadászterülete lett a YouTube!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Hiába a sok figyelmeztetés, illetve az adatvédelmi tájékoztatás az online térrel kapcsolatban jól láthatóan semmit sem ér. Kiderült ugyanis, hogy a büszke szülők a mai napig ész nélkül töltik fel az olyan tartalmakat a legnépszerűbb videómegosztóra amelyeken gyermekeik hiányos ruházatban, vagy félreérthető helyzetekben szerepelnek. Miután pedig a távol élő nagyi és a rokonság is megnézte ahogy a kis prücsök pancsizik, váratlan látogatók kezdik el lájkolni az elfeledett linkeket.

Ők a „softcore pedofilok”, vagyis azok a beteg emberek, akik az ártatlannak szánt, gyermekeket megmutató videók alatt kommunikálnak egymással, miközben további, totál illegális linkeket osztanak meg egymással. A problémára és annak volumenére egy jószándékú vlogger világított rá a napokban, és miután napvilágra került nem kellett sok hozzá, hogy a reklámokat fizető nagyvállalatok soványmalac-vágtában hátráljanak ki a szolgáltató mögül.

A bevételkiesés nyilvánvalóan óriási, és a cég nevének az sem használ, ha egy napon emlegetik pedofil szektákkal, így a YouTube válaszára sem kellett sokat várni. Bejelentették, hogy több száz problémás csatornát töröltek és hamarosan letiltják a kommentelési lehetőséget az összes olyan tartalomnál, amelyen kisgyerekek láthatók. A vasszigor azokra a kisfilmekre is kiterjed majd, amelyeken valamivel idősebb gyerekek szerepelnek, de a téma vagy a beállítás olyan, hogy az vonzhatja a pedofilokat. Mindemellett természetesen átprogramozzák azokat a robotokat is amelyek a videókat, illetve hozzászólásokat vizsgálják, így hamarosan megkezdődik a giga gyomlálás.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

privatbankar.hu

TymonOziemblewski képe a Pixabay-en

2017 Kidsnews | All rights reserved