20 éves lett a LEGO Star Wars


kidsnews (127éves) - 3 éve

A LEGO Csoport első licensz termékét, a LEGO Star Wars-t 1999 novemberében mutatták be először a nagyközönségnek. A készletek népszerűségét jól mutatja, hogy már abban az évben 13-at dobott piacra a cég, az eltelt két évtizedben pedig összesen 700-at jelentettek meg.

„A LEGO játék és a Star Wars egy álom-együttműködés számunkra, és kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy az egyik legerősebb rajongói közösség inspirál, illetve ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan feszegessük a határokat. Ez a 20 éves mérföldkő elsősorban hűséges rajongóink érdeme, akik az elmúlt két évtizedben számos LEGO Star Wars kalandot építettek meg, éltek át és osztottak meg velünk. Húsz év elteltével az Erő még mindig velünk van, és még rengeteg minden vár ránk” – mondta Jens Kronvodl Frederiksen, a LEGO Star Wars kreatív igazgatója.

A huszadik évforduló alkalmából a LEGO Csoport öt különleges szettet mutat be, amelyek ikonikus hajókkal és exkluzív nosztalgia minifigurákkal tisztelegnek a LEGO Star Wars története előtt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

LEGO

2017 Kidsnews | All rights reserved