Jézus története a Trónok harca-nemzedéknek


kidsnews (127éves) - 3 éve

A nyugati civilizáció története és saját történelmünk sem érthető meg teljesen Jézus és a kereszténység alapvetéseinek ismerete nélkül. Mégis, ez a téma kevés fókuszt kap. A HISTORY Ismertem Jézust című produkciója ebben hoz újat, és úgy mutatja be Jézus történetét, ahogyan azt még sohasem mesélték el. Nyolc hozzá közel álló ember nézőpontjából, látványos és drámai jelenetekben életre keltve, neves szakértők provokatív, egymással is vitába szálló megszólalásaival érkezik az új sorozat húsvétra.

Jézus történetével megannyi film, dokumentumfilm és tévésorozat után, bizonyos szempontból nehéz újat mondani róla. Most mégis erre tesz kísérletet a HISTORY. Az Ismertem Jézust című új minisorozat teljesen új formátumban mutatja be Jézust. „Dokudrámaként” neves szakértők olykor provokatív véleményeit ismerhetjük meg, olyan jelenetekkel színesítve a filmet, amelyek már a Trónok harcán felnőtt nemzedék tagjait szólítják meg látványvilágukkal. Azzal pedig, hogy a nyolc epizód egy-egy hozzá közel álló ember történetén keresztül mutatja be Jézust alakját, olyan bibliai részletek is előkerülnek, amelyek korábban talán nem.


Drámai jelenetekkel és vitatkozó szakértőkkel jön a HISTORY sorozata.

A sorozat nyolc epizódja négy hétfőn át látható a nagyhéttől kezdődően. Április 15-én József és Keresztelő János, húsvét hétfőn Szűz Mária és Kajafás, április 29-én Júdás és Poncius Pilátus, május 6-án pedig Mária Magdolna és Péter nézőpontjával ismerkedhetünk meg.

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved