Nemes tett a pályán – direkt kihagyott tizenegyes a megye II.-ben


Naan (17éves) - 2 éve

Rendkívül sportszerű cselekedetet hajtott végre Klippel Ádám, a megyei II. osztályban szereplő Móravárosi Kinizsi játékosa. A Kiszombor elleni összecsapáson, mivel a csapata nem értett egyet a javukra megítélt tizenegyessel, egyszerűen a kapus kezébe gurította a labdát. A játékos később azt nyilatkozta a delmagyar.hu-nak: az egész csapat egyetértett abban, hogy a jogtalanul megítélt büntetőből nem akarnak előnyt szerezni.

képünk illusztráció

A nem mindennapi jelenet után többen is odamentek hozzá az ellenfél játékosai közül és gratuláltak neki. Igaz, ez a mozzanat nem sok port kavart az összecsapás kimenetelét illetően, a Móravárosi Kinizsi ugyanis 6-0-ra gyűrte le ellenfelét, így már kilenc pont az előnye az utolsó Kiszomborral szemben. Egyébként nem ez volt az első alkalom a labdarúgás történetében, amikor egy csapat direkt kihagyott egy büntetőt. Márciusban a Galatasaray U14-es utánpótlás csapatának kapitánya is elszabotált egyet, mivel megadott tizenegyes szerinte sem volt kellően megalapozott sportszakmailag. A 13 éves Beknaz Almazbekov akkor egyszerűen a kapu mellé lőtt.


Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved