Sok a kertben a dinoszaurusz – berágtak a szomszédok a kőkorszaki szakikra


kidsnews (127éves) - 3 éve

Létezik egy ház a kaliforniai Hillsborough városában, amely teljesen úgy néz ki, mintha abban laknának az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat, a nálunk is sokáig vetített Frédi és Béni hősei. A jelek szerint az építészeket is megihlető amerikai rajzfilmsorozatot 1960. szeptember 30-tól 1966. április 1-ig sugározták főműsoridőben az amerikai ABC csatornán, de még évtizedekig látható volt a világ televízióiban. Az ikonikus ház valamikor 1976-ban lett kész és egészen eddig senki sem emelt kifogást a létezése ellen. Nemrég azonban tulajdonost váltott és az épületbe újonnan beköltözők sokkal komolyabban vették „Yabba Dabba Doo” életérzést. A kertben az élményparkokból ismerős, hatalmas dinoszauruszok jelentek meg és valahogyan odakeveredett egy műzsiráf is.

Az ártalmatlan szobrok megjelenése miatt a szomszédok gyakorlatilag hadat üzentek a 83 éves tulajnak és a városi főépítésszel minden fórumon támadják őt az engedély nélküli tereprendezésre hivatkozva.

 

Ha tetszett az írásunk, oszd meg másokkal is, nyomj egy lájkot és kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

dailymail.co.uk

2017 Kidsnews | All rights reserved