Tippek a tavaszi szünetre – kockulás helyett csinálj valami igazán értelmeset!


Papp Júlia (16éves) - 3 éve

Változó, melyik suliban milyen hosszú szünetet kapunk, de négy napunk mindenképp van valami értelmeset csinálni kockulás helyett. A tavasz a megújulás, az új lappal indítás, a tisztaság, a kezdetek ideje, ne a telefonodat bújd, tegyél a frissességedért, tegyél magadért, tegyél a környezetedért, tegyél az új dolgok elindulásáért!

Mozdulj ki! Itt a tavasz, pörgesd fel magadat, menj ki a szabadba haverokkal, barátnőkkel, családdal, kutyával és mozogj, szívd a tavaszi, friss levegőt!

Olvass! Keress egy szórakoztató könyvet, menj el könyvtárba, kérj kölcsön egyet! Ha papíralapú könyvet nem is olvasol, legalább Wattpad-re kukkants fel.

Szomszédolj! Élj szociális életet bárkivel, otthon ücsörgés helyett pedig találkozz valami ismerőssel, baráttal!

Aludj sokat! Itt a szünet, használd ki, az éjszakába nyúló sorozatnézést és a social média pörgetését félretéve, inkább bújj ágyba korábban, hogy a szünet végére kipihentebb legyél és ne zombiként told végig a maradék két hónapot nyárig!

Alkoss! Fess, rajzolj, írj, költs, faragj, fonj, varrj, akármi, amiben megtalálod magadat!

Rakj rendet! Ideje felszámolni a téli kuplerájt és kicsit rendezni a személyes holmijaidat, akkor is, ha éppen nincs ínyedre, kicsit foglalkozz olyan dolgokkal is, amik a komfortzónádon kívül esnek!

Halgass sok zenét, ha tudsz hangszeren, magad zenélj!

Legyél a családoddal, beszélgess velük, tuti izgalmas emberek!

Csinálj bármit, csak szakadj el a nettől egy pár napra! Vedd észre magad körül a megújuló világot, legyél a saját életed része, ne nyeljen el az értesítések, a social média, és a net!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved