Láttad már Ed Sheeran-t játékhangszerekkel koncertezni?


kidsnews (127éves) - 2 éve

Úgy tűnik az igazi sztárok, ha kell, akár játékhangszerekkel is hatalmas bulit tudnak a csinálni. A Jimmy Fallon nevével fémjelzett Tonight Show egy hatalmas sikerű, 2014-ben bemutatkozott komikus-beszélgetős műsor az NBC csatornán. A világhírű sztárokat vendégül látó produkció visszatérő szenzációja, amikor az énekesek játékhangszereken adják elő az egyik legjobb dalukat. A kihívást jelentő minikoncertbe természetesen a Tonight Show házi zenekara, a Roots is besegít.

Meghan Trainor és az „All About That Bass”

Az “All About That Bass” 2014 legjobb dalai közé tartozott, nyolc hetet töltött az amerikai Billboard slágerlista legjobbjai között, miközben csak a tengerentúlon 11 millió példányban kelt el a lemez.

Camila Cabello és a „Havana”

A kubai-amerikai élőadóművész dala, a Havana 2017-ben debütált, és hamarosan az egész világon ismerté tette Camila Cabello nevét.

Ed Sheeran és a „Shape of You”

Az angol énekes-dalszerző Ed Sheeran Tonight Show-ban elhangzott dala az utolsó, amit most bemutatunk. A nálunk is hatalmas sikert arató produkcióban jól érzékelhető, mik azok a vonások, amelyek világhírűvé tették a suffolki srácot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved