Meglepő fürdőruha trendek 2019-ben


kidsnews (127éves) - 2 éve

Még ha a tavasz a héten kicsit meg is viccelt minket, szépen lassan beköszönt a nyár, a strand és a fesztiválok ideje. Itt az idő, hogy tájékozódj az idei nyár fürdőruha trendjeiről.  Hol is lehetne a fashion világába jobban belemerülni, mint a Instagram-on. Nézzük, mik a 2019-es nyár legesélyesebben divatos trendjei.

Kezdjük máris a színekkel! Az idei nyár színe a narancs. Az, hogy fakó vagy élénk, esetleg terrakotta mindegy, de azt biztosan állíthatjuk, hogy nyári ízelítőként majd minden nagyobb forgalmazó oldalán megtalálhatóak a testünket és a lelkünket egyaránt melengető, apró kis narancsszínű darabok, amitől biztosan forró lesz a hangulat, és nem csak a napon.

A minták esetében, kissé váratlanul, de a merészebbek számára visszatérnek az állatbőr motívumok, az idei nyár slágerei közé – az Insta fashion influencerek szerint – a nagymacskák szőrét utánzó darabok kerülnek.

Akik viszont a kislányosabb style irányzatot kedvelik és nem szeretnének párductestükkel leopárd bőrben virítani, azok számára megnyugtatásra közlöm, hogy továbbra is versenyben maradnak a pöttyös és a fodros fazonok.

Fodrok után nézzük az idei év fazonjaiban mire számíthatunk még, és ez nem más mint az ÖV!  Méghozzá minden mennyiségben. Az 1960-as éveket idéző trend kihangsúlyozza a derekat, tagolva ezzel a testünket, a hangsúly nőiességen van, ami felkelti az erősebbik nem figyelmét és az sem kizárt, hogy a szíveket is megdobogtatja.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

kép: Instagram és Pinterest

 

2017 Kidsnews | All rights reserved