Milyen alkatra, milyen fürdőruhát? – megmutatjuk, hogyan válassz!


kidsnews (127éves) - 2 éve

Alma, körte, homokóra…  ezekkel a megnevezésekkel nem csak a bevásárlólistán találkozhatsz, hanem bizony a fürdőruha kiválasztásánál is és nem árt, ha tisztában vagy a jelentésükkel és a saját alkatoddal. Így hátrányaidat előnyödre tudod fordítani és nem okoz majd számodra zavarba ejtő pillanatokat, ha egy hosszabb sétát kell tenni a strandon, még ha nem is te vagy az ügyeletes Bond lány.

Kezdjük a körte alakkal.

Szerintem mindenki jól el tudja képzelni milyen is ez az egyébként nagyon is nőies és csinos testalkat. Keskeny vállak és vékony derék után gömbölyödő popsidat érdemes szélesebb bugyival vagy fiús sorttal optikailag vékonyítani. Ha igazán dögösre akarod venni a stílusod, érdemes nyakbakötös fazonnal szélesíteni a vállak látványát.  Ajánlott világosabb felső és sötétebb alsóban gondolkodni.

Az alma alkattal rendelkezők szoktak önmagukkal a legkevésbé elégedettek lenni, pedig a rövidebb végtagok és kerekdedebb felsőtest is mutathat szépen, akár a tengerparton is.  Ha ilyen alkattal rendelkezel nyugodtan keress magadnak tankini fazont – olyan kétrészes fürdőruha, ami a hasat takarja. Ha az összeállítást feldobod egy dögös tunikával, biztosan nem fogod magad zavarban érezni a legdögösebb barátnőd mellett sem.

Ha szerinted túl fiús az alakod: keskeny csípőd és mellbedobásban sem te vagy a legjobb, 2019 a te éved lesz, ugyan is ismét trendi a fodor, amely kifejezetten előnyös ennek az alkatnak. Ha nem vagy egy habos babos típus mélyedj el a minták világában és nyugodtan válassz közülük. Ami pedig a bikini alsót illeti, ezzel az alkattal engedd el a fantáziád, mert francia bugyi fazontól a megkötősig bármelyik jól áll majd az csípődön.

Legfontosabb szabály a végére maradt, mindig megfelelő méretet válassz a fürdőruha esetében is, segítségül itt és itt és bizony itt is találsz majd információt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Kép:pinterest

m.modlily.com; us.shein.com 

2017 Kidsnews | All rights reserved