Köszöntjük az édesapákat és nagyapákat


kidsnews (127éves) - 2 éve

Június harmadik vasárnapján az apákat ünnepeljük. Az amerikai hagyományokkal rendelkező jeles nap itthon még messze nem olyan elterjedt, mint az édesanyákról való megemlékezés, pedig az apák szerepe legalább olyan fontos gyermekeik életében, mint az anyáké.

Köszöntsük most őket a Haagen & the Hopefish – Édes kislányom című dalával, illetve a névadó énekes, Haagen Imre kislányának mai napra szánt soraival.

“Az apák napja nagyon is fontos ahogy az anyák napja, nők napja, vagy a gyereknap. Szerintem nagyon jó, hogy mindenkinek van egy nap amit magáénak érezhet. Ezért jó, hogy az apukáknak is van egy napjuk. Szerintem mindenki szereti az apukáját. Ezzel én sem vagyok másképp, az én apukám nagyon segítőkész mindig odafigyel rám. Kisgyerekkorom óta nagyon szeretünk együtt autókázni és ide oda mászkálni, most éppen egy nagyon kedves dologgal lepett meg a szülinapomra, írt nekem egy dalt, a címe Édes kislányom.

Nagyon szép és nagyon örülök neki mindenki tudja, hogy az apukák sokkal másabbak mint az anyukák vagy a nagyszülők. De ez természetes! Sokkal több huncutságra lehet rávenni az apákat (sosem rosszra), persze ezt mindenki máshogy gondolja de az én apukám ilyen. Az én apukám Haagen Imre akit te is láthathatsz a drága örökösök című sorozatban mint Attila gonosz Polgármester, vagy a rádióban és hallhatjátod a zenekarával készített dalait.

Bizonyára te is ugyanannyira büszke vagy és szereted az apukádat mint én, szóval köszöntsük ma együtt őket.” – Haagen Hanga 12 éves

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.

Forrás:

kiemelt kép: Satya Tiwari/ Pixabay

2017 Kidsnews | All rights reserved