Múzeumok Éjszakája 2019


kidsnews (127éves) - 2 éve

Idén június 22-én lesz a Múzeumok Éjszakája, amikor nem csak múzeumok, de egyetemek, galériák és könyvtárak is meghosszabbított nyitvatartassál várják a tartalmas szórakozásra vágyó közönséget. Az idei év kiemelt témája a digitalizáció és az utazás, az esemény “fővárosa” pedig Szombathely lesz Eger, Kecskemét, Debrecen és Pécs után. 

A programokra karszalaggal tudsz belépni, amelyet a résztvevő budapesti múzeumokban és helyszíneken, a BKK jegypénztáraiban, illetve a jegymester.hu weboldalon lehet beszerezni.

A karszalaggal igénybe lehet venni Budapesten a Múzeumi buszjáratokat és a körjáratban közlekedő Múzeumi „golfautókat” is. Utóbbiak egyébként 8-10 perc sűrűséggel közlekednek 18.00-24.00 óra között, és az intézmények előtt állnak meg. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít az ország bármely belföldi állomásáról Budapestre és a kiemelt helyszínre azoknak, akik vonattal utaznak majd a rendezvényekre.

A részletes programok és a programban részt vevő intézmények listáját itt találod.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved