Nyári fesztivál körkép – néhány napig még olcsóbbak a jegyek


kidsnews (127éves) - 2 éve

EFOTT

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója júliusban a Velencei-tó partján várja a fiatalokat. A Brooklyn Bounce-t is felvonultató rendezvény jegyeire még július 5-ig van akció, így kicsit olcsóbban, 32 490 forintos áron szerezhető be a hatnapos bérlet. Persze itt is van diákkedvezmény, így a hatnapos belépésre jogosító karszalagot július 5-ig 25.000 forintért veheted meg. A kempingjegy ára 3000 forint fejenként.

Helló Ugar 2019

Az július eleji, ópusztaszeri rendezvény vonatkozásában -amely egyébként az ötven évvel ezelőtti woodstocki fesztivál szellemiségét próbálja átmenteni- még csak a napijegyek árai ismertek. Az ökotudatos fesztiválon 6890 forintért vehetsz részt naponta, és olyan fellépőket hallgathatsz meg, mint a Quimby, a Vad Fruttik, a Magashegyi Underground, a Supernem, a Kaukázus, illetve a Kowalsky meg a Vega.

Campus Fesztivál

Többek között Rúzsa Magdolna, Horváth Tamás, a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega is fellép a Campus Fesztivál debreceni nagyszínpadán, amelyre a négynapos bérlet szintén akciós: július 10-ig 24 990 forintért szerezhető be. A nulladik napra szóló jegy 7990 forintért, a normál napijegy pedig 9990 forintért kapható. A rendezvény oldala szerint a cívisváros egyetemének hallgatói és dolgozói 5000 forintos kedvezménnyel juthatnak a teljes fesztiválra szóló bérlethez.

Balaton Sound

A július elején megrendezésre kerülő Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb szabadtéri elektronikus zenei fesztivál Európában. A pihenéssel, strandolással és napozással egybeköthető ötnapos „szeletelésre” még vannak áthúzott árak, így elővételben az ötnapos bérlet 74 900 forint, a négynapos 65 900 forint, a háromnapos pedig 59 900 forint. Vannak természetesen napijegyek is, amelyek 21 000 forintért szerezhetők be. A szervezők szerencsére itt is biztosítják a diákkedvezményeket, így pár ezres simán megtakarítható.

Volt Fesztivál

Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiváljára is vannak még olcsóbb jegyek, amelyeket június 14-én délig lehet megvenni. A négynapos bérletet 37 990 forintért, a háromnaposat 34 990 forintért, a napijegyet pedig 14 990 forintért árulják. A szervezők itt klasszikus gyerekprogramokkal is készülnek, így amíg apu és anyu a Deák Bill-re csápol a legkisebbek bábszínházi előadásokat nézhetnek, zenélhetnek, vagy éppen egy játszóházban üthetik el az időt.

Sziget Fesztivál

Az augusztusban megrendezésre kerülő Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. Az akár részletfizetéssel is beszerezhető hétnapos bérlet egy összegben 109 900 forintért lehet a tiéd, az ötnapos csuklópánt pedig 93 900 forintba kerül. Ha pedig csak Ed Sheeran, Martin Garrix, vagy éppen a The 1975 miatt mennétek akkor elég lehet a háromnapos belépő is, amely 69 900 forintért kapható. A fajlagosan legdrágább jegyek az egynaposak, amelyekért 23 500 forintot kell leszurkolni a pénztáraknál. Fontos, hogy a 14. életévüket be nem töltött személyek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és persze itt is van diákkedvezmény a bérletekre.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Orna Wachman.  képe pixabay

2017 Kidsnews | All rights reserved