T. Danny, Miskovits Marci, Fehér Holló – itt a „Tudod”


kidsnews (127éves) - 2 éve

Igazi friss slágervárományossal jelentkezett a mesterhármas, vagyis Miskovits Marci, Fehér Holló és Telegdy Dani, azaz T. Danny. A fiúk érzelmesre vették a figurát és bebizonyítják, hogy nem csak a női szívek törnek össze, ha egy kapcsolat véget ér.

T. Danny neve a YouTube közönségének már ismerős, a fiatal tehetség pillanatok alatt hódította meg a nézőket és generált többmilliós lejátszást. A zenekedvelőknek Miskovits Marci és Fehér Holló párosa se új, hiszen a duó közös szerzeményei rendszerint tarolnak (Budapest, Rád vártam (feat. Kállay Saunders), Offos).

Telegdy Dani nem csak magasságával emelkedik ki, 8 évig versenyszerűen úszott, ezt egy év vízilabda követte, majd 7 év kosárlabda, és a sport ma is fontos szerepet játszik az életében. Két fiútestvére van, ő a középső, és világéletében zenéléssel szeretett volna foglalkozni. Fél éve óriásit szólt „Csak te” című dala, a lendület pedig nem tört meg, hiszen „Utoljára sírtam érted” című szerzeménye is többmilliós lejátszást generált, a közönség imádja a számait, ahogy a Miskovits Marci és Fehér Holló alkotta páros is a fiatalok egyik kedvencévé vált az elmúlt hónapokban.

Miskovits Marcit még a VIVA műsorvezetőjeként ismertük meg, ahol Random Marci néven futott, de az elmúlt két évben a rapelés vette át a legfontosabb szerepet az életében.

Folyamatosan jelenteti meg új felvételeit, és kollaborált már Calidorával, Mat Diamond-dal és Kállay Sauders-szel is.

Fehér Hollót – napjaink egyik legtehetségesebb feltörekvő producerét –, a The Palace zenekar egyik alapítóját a bandával készített interjúja során ismerte meg, azóta pedig elválaszthatatlan barátok és alkotótársak lettek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Magneoton

kiemelt kép: YouTube

2017 Kidsnews | All rights reserved