Borongós hangulatú albummal tért vissza Hiro


Kovács Barna (19éves) - 2 éve

Július 12-én került fel Spotifyra Hiro legújabb albuma, az Infinity. A melankolikus hangulatú lemez 10 számból áll, melyekből több már YouTube-on is megtalálható.

Legutóbb két éve jelentkezett az Ak26 nevű rap duo fiatalabb tagja szóló lemezzel, persze azóta jöttek ki egyéni és közös zenék is. Mindkét albumra jellemző, hogy egyszerre tartalmaznak komolyabb hangvételű, mélyebb érzésekről szóló zenéket, és kissé könnyedebb, bulizósabb számokat.

Én őszintén szólva nem vagyok egy nagy Hiro fan, de a mélyebb számok meg tudnak érinteni, és kétségkívül van az a helyzet és állapot, amikor a lazább számok is jól szólnak.

Ahogy az Ak26-nál és a testvérpár szólózenéinél is megszokhattuk, a zeni alapot, és a masteringet King BJ-nek köszönhetjük. Nagy meglepetésre és zenei eufóriára nem érdemes számítani, de kétségkívül jól össze van rakva. Kellemes hangzás, időnként érdekes dallamok, és kissé borongós hangulat jellemzi az új albumot.

A rajongók Hiro számairól gyakran hiányolták a rapet, hiszen szólóban sokkal inkább pop volt, amit csinált, mint rap, holott onnan indult. Az új lemez is sok poppos elemet tartalmaz, de visszajött a rap, és némelyik zenében nagyobb szerepet kapott, mint a dallamos sorok.

A rapper-énekes sikerének titka szerintem az, hogy egyszerre mély, és egyszerű. Mindenki megértheti sorokat, nem túl elvont ahhoz, hogy egy buliban énekeljük, de mégis van mögöttes tartalma sok zenéjének, és valódi, emberi érzésekről szól. Van a zenéiben düh, de megbékélés is, előfordul bánat, de boldogság is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved