Gyere Te is Kapolcsra! – Művészetek Völgye 2019


Papp Júlia (16éves) - 2 éve

Idén is megnyitja kapuit július 19-én a Művészetek Völgye Kapolcson. Csúcsszuper hangulat, minőségi előadók, orrba-szájba kultúra, hűs természet, kedves környezet, kézműves csodák, csupa jó fej ember garantált!

fotó: MűvészetekVölgye

Le tudtok jönni haverokkal, osztálytársakkal, vagy akár a kiscsaláddal is leruccanhattok, ha egy kis közös kikapcsolódásra vágytok.

Lehet lazára venni a dolgot és egész nap csak császkálni az udvarok között, fürödni a patakban, este pedig egy jó koncertre elugrani, ha nem akartok tipikus tombolós fesztiválos style-ban őrjöngeni. Ha viszont észvesztés a cél, természetesen arra is van lehetőség. Ezer meg ezer király program lesz, amelyekről itt olvashatsz részletesebben.

fotó: MűvészetekVölgye

Szállás ügyileg is rajtatok a döntés, lehet helyben vagy a környéken sátrazni, lehet házat bérelni, lakókocsival nyomulni, ha úgy adódik. Ha nem kocsival vagytok, érdemes számolni azzal, hogy a szállástól hogyan jutsz el Kapolcsra.

Vannak helyi buszjáratok például, az eddig bejött nekünk.

fotó: MűvészetekVölgye

Egy 10 napos jegy 39.000Ft, napijegyet 4.500Ft-ért tudsz venni. Online elővétellel ennyi, helyben valamennyivel drágább lesz. 

Tuti király lesz idén is! Én ott leszek, és Te? 🙂 


Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

fotó: Művészetek Völgye

2017 Kidsnews | All rights reserved