Jaden Smith 21 éves lett – így ünnepelt


kidsnews (127éves) - 2 éve

A karate kölyök remake-jében karatézni tanuló, majd A Föld utánban már kadétként harcba szálló Jaden Smith szépen felcseperedett, olyannyira, hogy július 8-án töltötte be a 21-et.

kép: Flickr

Bár a szülőket nézve simán mondhatnánk, hogy Jaden-nek csak megszületni volt nehéz, úgy tűnik a srác mégi meg tud állni a saját lábán. Will Smith fia ugyanis alig volt 12 amikor beszállt a Just Water nevű vízszűrő rendszereket értékesítő cégbe, később pedig több sikeres ruhamárkát is létrehozott. 

Mindemellett rendszeresen jótékonykodik. 

Nemrég például ingyen ivóvizet juttatott egy csőd szélén álló amerikai városba, Flintbe, ahol régóta nélkülözik azt az ott lakók, születésnapján pedig egy fekete büféautóból osztogatta az ingyen ételt Los Angeles hajléktalanjainak. 

“Healthy, vegan food for free.” – Egészséges vegán kaját ingyen.

Az I Love You étterem egy olyan kezdeményezés, amely célja, hogy megadja azt az embereknek azt, amit megérdemelnek: az egészséges vegán kaját ingyen- posztolta Jaden az Istagramra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved