Legyen világos: a medvét nem etetjük!


kidsnews (127éves) - 2 éve

Egy igencsak kifogásolható és hatalmas felháborodást keltő videó tűnt fel pár hete a legnépszerűbb videómegosztón. A Romániában készült, vírusként terjedő felvételeken egy kislány etet egy fiatal, de megtermett medvét a tenyeréből.

A lájkvadász mozit minden bizonnyal a Maci Lacin szocializálódott apuka készítette, akiben fel sem merült, hogy az erdő mélyéről nem a William Hanna és Joseph Barbera által megálmodott illemtudó, nyakkendős medve botorkált elő éppen.

„Az emberek nem fogják fel, micsoda ereje van egy 2-300 kilós medvének, amelynek tíz centis körmei vannak. A legtöbben egyszerűen nincsenek tisztában az állat képességeivel, sajnos sokan teljesen elveszítették a reális félelemérzetüket”

– nyilatkozta a maszol.ro portálnak Halmágyi Ildikó, a Marosvásárhelyi Állatkert munkatársa az üggyel kapcsolatban.

Bár a videón szereplő kislány most megúszta, de nyilvánvalóan hatalmas veszélyben volt a „forgatás” alatt, ráadásul az etetéssel is csak ártott a medvének. Ezek az állatok nem szorulnak a szendvicseinkre és a csokikára, ha pedig a szerencsétlen, összezavarodott jószág ismét kajáért kuncsorog, előbb-utóbb ki kell majd lőni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

maszol.ro

kép_: Rain Carnation/ pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved