Megnéztük: A kis kedvencek titkos élete 2


Tomi (14éves) - 2 éve

Sajtóvetítés keretében alkalmat kaptam rá, hogy 3D-ben megnézzem A kis kedvencek titkos élete 2 című filmet, amit az első rész 2016-os kasszasikere ihletett. Egy amerikai vígjátékról beszélünk, ami főként a gyerekek tömegét célozza meg, de a felnőttek számára is teljesen alkalmas lehet a felhőtlen szórakozásra.

A fantáziában hiánytalan sztori második részét is Chris Renaud rendezte, aki többek között a Gru sorozatban tevékenykedett, valamint a Lorax című filmet is a lábára segítette.

A remek humorral kiegészített A kis kedvencek titkos élete első részének folytatása a kedvenceink érzelmi életét, a szerető családunkhoz való kötődésüket vizsgálja és válaszol a kisállattulajdonosok gyakori kérdésére:

Mit művelnek a kedvenceik, amikor ők nincsenek otthon?

Az előző részekből megismert karakterek életében számos változásnak lehetünk tanúi. Max néhány fontosabb életváltozással küzd, Katie férjhez megy és hamarosan közös gyerekük lesz: Liam. Max túlaggódja magát, mert szinte mindentől meg akarja óvni a fiút, így nem csoda, hogy egy farmon töltött idő gigantikus problémákat okoz majd főhőseinknek. Vajon sikerül Maxnek, Hógolyónak és Giginek lelkük legmélyről előszedni a bátorságukat? Szembe tudnak nézni a legnagyobb félelmeikkel? A filmből kiderül!

Amikor beültem a moziterembe, egy humoros, szórakoztató, cuki filmet akartam látni. Ezek az elvárásaim maximálisan ki lettek elégítve, ugyanis a film jobb lett mint gondoltam.

Az első részben számomra nem volt elég poén, de szerencsére ez a másodikban rendesen be lett pótolva.

Nem kis örömömre egy több szálon futó cselekményt láthattam, ami sokkal kalandosabbnak bizonyult mint ami a korábbi társát illeti.

Természetesen azt mondanom sem kell, hogy Illumination filmről beszélünk, tehát az animációval és a szinkronnal most sem volt gond. Ha a közeljövőben moziba mész, ezt mindenképpen nézd meg!

Szóval, A kis kedvencek titkos élete 2 : 10/10 pont!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved