A 25 szelfi az Árpád-korból: mi lett volna, ha az őseink tudtak volna csetelni


Eboss Boss (14éves) - 2 éve

El tudod képzelni, hogy Gábriel testvér egyszer csak dob egy WTF? üzit a chat faladra? Vagy, hogy Eufémia királyné vajon mit posztolt volna, amikor 14 évesen Könyves Kálmán királyunk offolta a vele való házasságot, és épp te lennél a bizalmasa? Vajon milyen látványt posztolt volna a Kárpát-medencébe érkezve Árpád és hány lájkot, megosztást kapott volna a bevonuló törzsek tagjaitól?

A történelemórákon unalmas évszámok és érdektelen adatok halmazában, a tanárod monoton hangját hallgatva nehéz elhinni, hogy a történelem tele van izgalmasabbnál izgalmasabb történetekkel.

Pedig a történelem valójában hús vér embereknek a valódi sztorija, akik sokszor haragosak, vagy végtelenül csalódottak voltak.

Megértek szerelmeket és sokszor házassági viszályaik országokat tettek tönkre, vagy épp ellenkezőleg birodalmakat építettek fel. Feltehetőleg volt humoruk és biztosan voltak bizalmasaik is, akikkel megosztották titkaikat és panaszaikat.

Ha te azok közé tartozol, akiknek már elvették a kedvét a történelemtől, akkor neked őszintén ajánlom a 25 szelfi az Árpád-korból könyvet, ami nem csak humoros rajzaival, de zseniálisan betaláló üzenetivel is remek szórakozást nyújt akkor is, ha épp utálod a történelmet. Ha pedig szereted, akkor különösen nagy élvezet lesz olvasni, hiszen a halvány történelmi karakterből egy érdekes és humoros szereplővé válnak szemedben történelmünk nagyjai.

Voltaképpen az egész könyv egy gigantikus poéngyűjtemény a magyar történelem számos meghatározó eseményeire fűzve, amihez még csak nem is kell mély ismeretekkel rendelkezned az adott uralkodóról, személyről. A szerző minden chatfalhoz rövid történelemi áttekintőt is írt a tizenévesek számára emészthető és szórakoztató formában, amely sosem több mint két oldal, így amellett, hogy tényleg remekül szórakozhatsz akaratlanul tanulsz, amivel a dolgozatokban biztosan brillírozhatsz.

25 szelfi az Árpád-korból: 10/10

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.

Támogatói tartalom2017 Kidsnews | All rights reserved