Anomáliák a Marvel Univerzumban: távozik Pokember


kidsnews (127éves) - 2 éve

Amikor Ryan Reynolds elveszti a humorérzékét ott már tudhatjuk, hogy nagy a baj, ráadásul a közelmúltban Kevin Feige és Tom Holland is nyilvánosság elé állt és megerősítették, amit már egy ideje mindenki rebesgetett. Bár korábban ezeket a pletykákat egyetlen rajongó sem akarta elhinni, mostanra mégis tény:

megegyezés hiányában felbontják a szerződést a Sony és a Marvel között, így Pókember a jövőben már nem lesz része a Marvel Univerzumnak. 

Az üzleti körökben terjedő információk szerint alapvetően anyagi okok vezettek a két vállalat kenyértöréséhez, a két stúdió ugyanis nem tudott megegyezni a további Pókember-filmek finanszírozásáról, jobban mondva a filmek által hozott haszon elosztásáról, és az ehhez mért előfinanszírozásáról.

Eközben persze rajongók milliói szövögetik a reményteljes összeesküvés-elméleteiket arról, hogy az egész nem több mint egy újabb marketingfogás, amivel a mozikba kerülő filmjeik promócióit készítik elő, Holland és Feige nyilatkozatai alapján úgy fest, ők valóban lezártak ezt a fejezetet. Peter Parker tehát egészen biztosan nem lesz a bosszúállok új reménysége, aki méltó utódja lehetett volna az éppen távozó Vasembernek. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.



Forrás:

hu.ign.com

kép: flickr.com

2017 Kidsnews | All rights reserved