Csoszogi, az öreg suszter


D.Barbara (20éves) - 2 éve

Ki ne ismerné József Attila Csoszogi, az öreg suszter című meséjét, amely magyar irodalmunk egyik gyöngyszeme? Ezt a fájdalmasan szép történetet olvashatjuk el most újra a Scolar kiadó új kiadásában.

Az új kiadás igazán különleges, Békés Rozi által készült illusztrációkkal bűvöli el az olvasót, így méltán nyerte el a Szép Magyar Könyv Verseny elsődíját és a közönségdíját is.

Jómagam sokat olvasok, azonban a praktikusság jegyében általában e-bookon teszem, ezt a mesekönyvet a kezeimbe véve azonban nem szeretném elengedni, igazán jó érzés kézben tartani és lapozni, kicsit sem hiányzik a digitális könyv. Egy hideg téli napon a kandalló előtt ülve, pokrócba burkolódzva egészen biztosan melegséggel töltené el a szívem, és újra átélhetném a gyerekkorom gondatlanságát és boldogságát.

A Csoszogi, az öreg suszter mellett, több ismert magyar író meséjét is kézbe vehetjük a Scolar kiadó kiadásában. Ilyen például Móra Ferenc: A didergő király című műve, amely a Szép Magyar Könyv díjat nyerte el. Ezeket az új köntösbe bújtatott örök klasszikusokat bátran ajánlom mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb generációknak!

A olvasás élményét a Scolar kiadó támogatásának köszönhetjük.


Támogatott tartalom

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved