Keszthelyi Vivien: „Kilátásba helyeztünk egy kis meglepetést Micknek, ha nyer”


kidsnews (127éves) - 2 éve

A legendás hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick nyerte a Forma-2-es versenysorozat magyarországi hétvégéjének második futamát vasárnap a Hungaroringen.

A győztes német Mick Schumacher, a PREMA Racing versenyzője a Forma-2-es verseny második futamánank eredményhirdetésén. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A 20 esztendős német pilóta karrierje első F2-es sikerét ünnepelte Mogyoródon, miután rajt-cél győzelmet aratott a 28 körös viadalon.

Legutóbb 2004-ben győzött egy Schumacher a magyar versenypályán, akkor Michael a hetedik vb-címét nyerte meg itt, ahol azt megelőzően 2001-ben, 1998-ban és 1994-ben is diadalmaskodott.

Keszthelyi Vivien és párja, David Schumacher a Red Bull vendégeként követte a helyszínről a mostani eseményeket. A három versenyző kiváló kapcsolatot ápol, így a 34. Magyar Nagydíjon az autósportban elért eredményeken kívül az újabb személyes találkozót is megünnepelhette.

A formaautós trió már pénteken is együtt vacsorázott egy belvárosi étteremben, ahol hosszú idő után volt lehetőségük személyesen is találkozni a civil életben.

„Remek hétvégén van túl, ezúton is gratulálok neki! Nagyon örülök, hogy Mick pont a Hungaroringen szerezte meg első futamgyőzelmét a Forma-2-ben, és tudom, hogy még sok ilyen ünneplés vár rá. A pénteki vacsorán Daviddel kilátásba helyeztünk neki egy kis meglepetést, ha nyer, így talán annak is volt szerepe ebben a sikerben”

– mondta nevetve Vivien, aki azonban a titkos jutalomról nem rántotta le a leplet, csupán annyit árult el, hogy a meglepetésnek „köze van egy nagyon különleges autóhoz”.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

MTI, VRS Sport Group

2017 Kidsnews | All rights reserved