Másodszor tartják meg szeptemberben a Futball éjszakáját


kidsnews (127éves) - 2 éve

Másodszor tartják meg szeptember 6-án a Futball éjszakája elnevezésű országos programsorozatot, amelyhez eddig 36 első-, másod- és harmadosztályú labdarúgóklub csatlakozott. Az országos program keretében szeptember 6-án, pénteken megnyílnak a legnagyobb hazai csapatok edzőpályái, öltözői, bárki részt vehet kedvenc klubja vagy bármely más csapat foglalkozásain.

A Futball éjszakája civil kezdeményezés, a szervezőbizottság csupán ajánlást ad a kluboknak a programok összeállítására.

A központi eseményt idén is az MTK Új Hidegkuti Nándor Stadionjában tartják, ahol a színész és az újságíró válogatott összecsapása zárja majd a programot.

Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a stadionok, edzőközpontok kulisszái mögé, és olyan sportfoglalkozásokon vehetnek részt, mint például kapusedzés, csatár- és technikai képzés, továbbá jelenlegi és volt labdarúgók, fizioterapeuták, táplálkozási tanácsadók és menedzserek részvételével zajló kerekasztal-beszélgetéseket hallgathatnak meg.

Több klubtörténeti kiállítás is nyílik, máshol a már meglévőt tekinthetik meg a látogatók, de szerveznek X-box-, teqball- és tengóbajnokságot is. Van, ahol utánpótlástornát és/vagy felnőtt kispályás kupát is terveznek, és a legtöbb pályán villanyfényes gálamérkőzéssel zárul a program.

A Futball éjszakája programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők a www.futballejszakaja.hu oldalon tehetnek meg. A gyerekeknek 100, a felnőtteknek 500 forintért vásárolható belépő az első kiválasztott stadionnál, és az ott kapott karszalaggal az összes helyszínre el lehet látogatni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

MTI

kép: Ralf Günther, andreas160578/pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved