Most mi legyen? – A lehető legrosszabkor (is) jönnek a szelek


kidsnews (127éves) - 2 éve

Érdekes, hogy az első pár randi miatt mennyi energiát fordítunk arra, hogy palástoljuk azt az egyébként megkérdőjelezhetetlen tényt, hogy mindannyian valódi, hús-vér emberi lények vagyunk.

Ilyenkor fogy el a piperecuccok legnagyobb része, barnítjuk, szőrtelenítjük és szagtalanítjuk is magunkat. Ez egy különleges időszak a kapcsolatokban: nincsenek problémáink, mindig mosolygunk, szabadok vagyunk, nem izzadunk, nem eszünk sokat és soha egészségtelent, és legfőképpen nem pukkantunk. Aztán persze a zsúfolt moziban, a lehető legrosszabkor simán elkezdhet izzadni a láb, verejtékezhet a hónalj és még az is lehet, hogy a nagyi tegnapi bablevese is előlép a fedezékből. Talán ez a legutóbbi az amelyiktől a legjobban félünk ilyenkor, pedig biológiai értelemben a gázképződés és az izomzat erre adott válasza teljesen természetes dolog.

Kínos vagy nem: mindenki szellent rendszeresen, még a lányok is!

Igen jól olvastad. Bárhogy is igyekszik elhitetni velünk a hercegnő propaganda, az igazság az, hogy a lányok is pukizgatnak. Ha most meglepődtél van még egy rossz hírem: a kutatások szerint még valamivel büdösebbet is tudnak eregetni, mint a férfitársaik. Az egyenlőtlenséget egyébként a fiúk gyakoribb ingereivel egyensúlyozta ki a természet.

„Inkább ez jöjjön ki, mint az éjszakai ügyelet” – tartja a mondás, mivel a gázok visszatartása köztudottan nem túl kellemes és hosszútávon rendkívüli koncentrációt igényel. A kis buborékok ráadásul utat keresve, szépen visszaáramlanak a szervezetbe és hamarosan elvegyülnek a vérrel. Ha mindez egy csendes, holdfényes sétányon történik nincs az az ember ötméteres körzetben, aki ne hallaná mi az ami történik bennünk. Ezzel persze együtt jár a puffadás, a hasfájás és ha makacsan tartjuk magunkat az elképzeléseinkhez még egy cseppet sem vidám székrekedésre is számíthatunk.

Ne ámítsuk magunkat: aminek ki kell jönnie az ki is jön!

Egy normális bélműködéssel bíró és rendesen táplálkozó ember akár 14-szer is szellenthet egy nap, így valójában semmi szégyenletes sincs abban, ha néha egy kicsit arrébb kell lépjünk.

Mi van, ha a randi alatt, vagy éppen a partnerünk előtt kényszerülünk csökkenteni a belső nyomást?

A Mic nevű amerikai médiacég egyszer csinált egy felmérést a fiatal felnőttek körében, hogy megtudja mi a helyzet a bélgázok vonatkozásában. Arra is kíváncsiak voltak, hogy mikorra időzítik a párok az első, álcázatlan szellentést a kapcsolatban.

Megdöbbentő, de az adatok szerint az emberek 25,2 százaléka akár hat hónapon keresztül is képes volt moderálni magát mielőtt „teljesen megnyílt” a partnere előtt. A kevésbé kitartók, vagyis a válaszadók 22,4 százaléka már néhány hét után teljesen ellazult, és 29 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy valamikor a második és a hatodik hónap között engedte el először a galambot. Az aszkéták, a válaszadók 9,3 százaléka akár egy évet is vár az első fingással, amely azért lássuk be nem lehet egyszerű feladat.

És hogy hol van a maradék? Ja, hát ők azok, akik valamikor hatodik és a tizenkettedik hónap között adják fel az elveiket, végleg leparkolva a léghajót. Az adatok sokfélesége ellenére, abban azonban mindenki egyetértett:

kellő humorral kell kezelni a helyzetet, és ezek a kis titkok még jobban összekovácsolhatják a párokat, mint a sokkal hamarabb bekövetkező szex.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

mic.com

képek: pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved