Több mint 100 sportágat lehet kipróbálni a 25. Nagy Sportágválasztón


kidsnews (127éves) - 2 éve

Több mint száz sportágat lehet ingyenesen kipróbálni a jubileumi, 25. Nagy Sportágválasztón, amelyet szeptember 13-án és 14-én tartanak meg a Maglódi úti Merkapt Sportközpontban.

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a rendezvény májusban újra kibővült a Nagy Hangszerválasztóval, és szeretnék ezt a hagyományt tovább folytatni.

“Több mint száz sportággal és közel húszféle hangszerrel lehet a két nap alatt közelebbről megismerkedni, és mindezt ingyenesen”

– hangsúlyozta Kiss Gergely, akinek tájékoztatása szerint klubja, a Bp. Honvéd ismert, világ- és Európa-bajnok sportolói is szép számmal vesznek majd részt az eseményen, akiktől szintén lehet kérdezni, illetve aláírást kérni.

A Nagy Hangszerválasztóra kitelepül többek között a Meta Művészeti Központ és koncertet adnak majd a Kis Virtuózok televíziós tehetségkutató legtehetségesebb fiatal zenészei, de képviselteti magát az eseményen a VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola is.

A szervezők a hagyományoknak megfelelően pénteken az iskolákat, míg szombaton a családokat várják 9 és 17 óra között a kőbányai Merkapt Sportközpontba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

MTI

képek: pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved