Eljött a nap: gyűlnek az emberek az 51-es körzet határán


kidsnews (127éves) - 2 éve

Poénnak indult, de sokan attól félnek akár valósággá is válhat az Egyesült Államokban lévő szupertitkos létesítmény, az 51-es körzet néven futó, állítólagosan földönkívülieket rejtegető katonai támaszpont megrohamozása.

A Facebook eseményt az elmúlt hetekben 2.5 millióan lájkolták, most pedig, ha nem is tömegesen, de azért érkeznek az emberek a térségbe.

Persze van aki azt mondja, hogy nem fogják megrohamozni a bázist és csak táboroznak annak határán, de olyanok is akadnak, akik továbbra is elkötelezettek amellett, hogy legalább megközelíthessék a misztikus épületeket.

Az AP hírügynökség riportja magyar felirattal is nézhető

Bár egy hajnali élő közvetítés szerint a résztvevők egyelőre csak kedélyesen egyezkednek az őrséggel, a kialakult helyzet így is komoly veszélyt rejthet magában. Ha ugyanis az UFO-fanok mindössze egy hosszú hétvégét terveztek a sivatagban táborozni, akkor sem biztos, hogy számoltak a környék ellátórendszerének hiányosságaival.

Élő közvetítés a helyszínről

A hatóságok szerint, így akár humanitárius katasztrófa is kialakulhat. Mint mondják: a sivatag közepén nem áll rendelkezésre elegendő élelmiszerbolt, nincs víz és térerő is alig akad.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

independent.co.hu

2017 Kidsnews | All rights reserved