Európa legnagyobb tanévnyító show-jával köszöntötte a gólyákat a Debreceni Egyetem


kidsnews (127éves) - 2 éve

Inmár negyedik alkalommal köszöntötte Stadionshow-val az első éveseit a Debreceni Egyetem (DE), a yoUDay elnevezésű eseménynek a Nagyerdő adott otthont.

MTI/Czeglédi Zsolt

Úgy tűnik Debrecenben tudják “mitől döglik a légy” mivel idén közel húszezren ünnepelték az új tanév indítását a Nagyerdei Stadionban. Az egyedülálló rendezvény közönségét az Animal Cannibals hozta hangulatba, miközben fellépett mások mellett Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega, a Follow the Flow, Biga, Nika, Vastag Csaba, Sári Évi és az Abrakazabra zenekar.

Az általános felvételi eljárás eredményeképpen idén ősszel 7420 elsőéves kezdheti meg tanulmányait magyar nyelvű képzéseken a Debreceni Egyetemen. Mellettük több mint kétezer külföldi hallgató is csatlakozott az intézmény angol nyelvű képzéseihez.

kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Az este során tánccsoportok és tűzzsonglőrök is szórakoztatták a vendégeket, zenéltek a DE klasszikus és könnyűzenei képzésének diákjai, új mutatványokkal készültek a UD Cheerleaders tagjai, és bemutatkoztak az egyetem új társulatának, az Odeon-ZeneTheatrumnak a színinövendékei is. 

A rendkívül látványosra sikeredett színpadi showban és a különböző produkciókban csaknem ezren vettek részt,

köztük az idén százéves egyetemi klub, a DEAC huszonhárom szakosztályának sportolói is. Az estét pedig lézershow zárta.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

MTI

2017 Kidsnews | All rights reserved