Formáld a világot – A digitális világ kreatív fiataljait keresik


kidsnews (127éves) - 2 éve

Idén is keresi a legkreatívabb fiatal, digitális alkotókat a C3 Alapítvány a Szabadfogású Számítógép Versenyen. A kreativitás a digitális világban is számtalan módon megvalósulhat, sőt, könnyen el is juthat a célközönséghez. A C3 Alapítvány versenyének célja, hogy teret adjon a digitális alkotás szabadságának, ezért műfajtól függetlenül keresi az év legkreatívabb digitális alkotásait vagy projektjeit.

A versenyre október 13.-án éjfélig lehet nevezni a verseny honlapján vagy akár postai úton. A nevezés ingyenes, a felső korhatár 19 év. 

Legyen szó számítógéppel vagy mobiltelefonnal készült művészeti alkotásról, menő robotról, amelyek hozzájárulnak egy jobb világhoz, vagy valamilyen mindennapi probléma digitális megoldásáról – a Szabadfogású Számítógép Versenyre bármilyen kreatív dologgal lehet nevezni. Lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!

Egy versenyző több pályaművel is nevezhet Magyarországról és a határon túlról is. Az alkotásokat egy zsűri bírálja el. A verseny legjobbjai értékes ösztöndíjakat és ajándékutalványokat nyerhetnek. A legkreatívabb fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy ellátogathassanak a svájci, németországi és ausztriai partnerversenyekre is, ahol nemzetközi közönség előtt mutathatják be alkotásaikat. A pályamunkákat nagyszabású, interaktív kiállítás keretein belül mutatják be a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában, ahol digitális workshopok is várják az érdeklődőket. 

A versenyre jelentkezni ezen a linken tudsz!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Microsoft Magyarország

kép: alan9187/pixabay.com

 

2017 Kidsnews | All rights reserved