Journeys VR – Új virtuálisvalóság-élmény a Cartoon Networktől


kidsnews (127éves) - 2 éve

A Cartoon Network Journeys VR a Cartoon Network Studios innovatív pilotprogramjában kifejlesztett virtuálisvalóság-élmény, amelyen animátorok és fejlesztők egész csapata dolgozott a a burbanki stúdió VR-laboratóriumában.

A Journeys VR-ban magával ragadó kalandokba és világokba csöppenhetünk a virtuális valóság segítségével. Az október 1-jétől a Steam nevű platformon ingyenesen elérhető játék az Oculus Rift és a HTC Vive eszközökkel is kompatibilis.

A Cartoon Network Journeys VR-ban a játékosok egy kozmikus sivatagi oázisban kezdenek, ahol találkoznak Gormlormmal, az univerzumok között utazó varázslóval, aki három elképesztő kalandra invitálja őket más-más dimenziókba.

  • Jest to Impress: Ebben a dimenzióban a játékos udvari bolonddá változik, akinek le kell nyűgöznie a királyt és udvarát. Mindent bele kell adnunk, hogy szórakoztassuk a királyt, mert ha komikusi képességeink kudarcot vallanak, annak nem lesz jó vége.
  • Beyond Beeville: A játékos a kas száműzött, félszárnyú méhe, akinek feladata megvédeni a kolóniáját az összeomlástól társa, Penny segítségével. Berepülhetjük a kertet, feladványokat oldhatunk meg és felfedezhetjük a kaptár titkait.
  • Kosma Kwest: Kosma, a legfőbb lény meghívja az űrhajójára a játékost , aki bebizonyíthatja, hogy Kosma méltó utódja lehet. Ha sikerül befejeznünk négy űri küldetést, elfoglalhatjuk méltó helyünket az égi trónon.

A Cartoon Network Studios nem csak a stúdióban dolgozó alkotókkal fejleszt, a közönségből kikerülő művészekkel is szívesen dolgozik. A VR-laboratórium a rajzfilmstúdió legújabb kezdeményezése, amely része a Cartoon Network Studios Academynek, a stúdió tehetségeket felkaroló programjának.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Cartoon Network

2017 Kidsnews | All rights reserved