Justin Bieber: tönkreteszi a gyerekeket a korán jött siker


kidsnews (127éves) - 2 éve

“Nehéz reggelente a megfelelő hozzáállással felkelni, ha a vállad nyomja az életed, a múltad, a munkád, a felelősség, az érzelmek, a családod, a pénzügyek és a párkapcsolatod. Amikor csőstül jön a baj, és nem akarsz már átélni még egy rossz napot, nem akarsz megint csalódni. Néha már élni sem szeretnél, mert azt hiszed ez már soha nem fog megváltozni.” 

Ezzel a pár mondattal indította Instagram posztját a napokban a Grammy-díjas kanadai pop- és R&B-énekes, amikor a gyereksztárok cseppet sem irigylésre méltó életéről fakadt ki.  Justin Bieber szerint iszonyatos nyomást és felelősséget raknak a korán tehetségesnek bizonyult fiatalokra, akiknek az agya és az érzelmei még nem kellően fejlettek ahhoz, hogy átlássák mi történik velük, vagy hogy irányítani tudják a saját életüket. 

„Mindenki megtett nekem mindent, ezért soha nem tanultam meg a felelősségvállalás alapjait sem. Ekkor 18 éves voltam, dollármilliókkal a zsebemben, de nem voltak meg a készségeim a valódi élethez.”

-tette hozzá.

Justin Biebert alig volt 13, amikor teljesen véletlenül felfedezték és leszerződtették egy lemezkiadóhoz. Az első kislemezének címadó dala a One Time még a debütáló album befejezése előtt a rádiókba került. A dal hatalmas sláger lett, a kanadai Hot 100-as slágerlistán a 12. helyen volt már egy héttel kiadása után.

Az egykori gyereksztár arra is kitért, milyen hatással voltak rá a drogok és, arra is, hogyan viselkedett a párkapcsolataiban:

20 éves koromra már minden hibát elkövettem, amit csak lehetett, és a világ egyik legkedveltebb emberéből a legnevetségesebbé és a leggyűlöltebbé váltam. 19 éves koromban szoktam rá a kemény drogokra és a párkapcsolataimban bántalmazóként viselkedtem. Bosszús, tiszteletlen és dühös voltam a nőkkel és távol kerültem mindenkitől, aki valaha szeretett engem. Azt hittem ezt sosem tudom majd visszafordítani.”

Justin azt mondja mára már rendbetette az életét:

Szerencsére az Isten remek emberekkel áldott meg, akik szeretnek engem. Most az életem legszebb időszakát élem a HÁZASSÁGOMBAN!! Ami egy fantasztikus, őrült, új felelősség. Türelemre, bizalomra, elköteleződésre, kedvességre és emberségre tanít, mindenre, amitől jobb emberré válsz. Ezt azért írom, hogy tudd: mindig van még egy lehetőség, amiért érdemes tovább küzdeni. Jézus szeret téged!

-zárta a posztját az énekes.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved