Megegyezett a két stúdió: Pókember visszatér!


kidsnews (127éves) - 2 éve

Sony Pictures és a Disney’s Marvel Studios tegnap jelentette be, hogy végre megegyeztek, így Pókember mégiscsak benne marad a Marvel filmes univerzumában.

“Nagyon örülök, hogy a Póksrác utazása az MCU-ban folytatódni fog, mi a Marvelnél nagyon izgatottak vagyunk, hogy tovább kell dolgoznunk rajta”

– olvasható Kevin Feige a nyilatkozatban.

Az ügy előzménye, hogy körülbelül egy hónapja a két filmes cég vezetője kijelentette: megegyezés hiányában felbontják a szerződést a Sony és a Marvel között, így Pókember eltűnik a virtuális süllyesztőben. Akkor az üzleti körökben terjedő információk szerint alapvetően anyagi okok vezettek a két vállalat kenyértöréséhez, a két stúdió ugyanis nem tudott megegyezni a további Pókember-filmek finanszírozásáról, jobban mondva a filmek által hozott haszon elosztásáról, és az ehhez mért előfinanszírozásáról.

Most, hogy mindenki megbékélt a rajongók is fellélegezhetnek, hiszen a bejelentés szerint a Pókember harmadik, jelen pillanatban még cím nélküli része 2021-ben kerül a mozikba. A főhőst továbbra is Tom Holland alakítja majd, aki így Peter Parkert megszemélyesítve hamarosan egy másik Marvel-filmben is szövögetheti majd a hálóját.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

cbr.com

kiemelt kép: pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved