Csütörtökön a 30y legújabb albumától lesz hangos a Budapest Park


Kovács Barna (19éves) - 2 éve

Aki szereti a zenét és a koncerteket, annak nem kell bemutatni a Budapest Parkot, melynek gyakori vendégei a hazai előadók és zenekarok, akik minden alkalommal igyekeznek elvarázsolni a közönséget. Sajnos az időjárás miatt minden ősszel eljön az utolsó bulik ideje, télen ugyanis nem túl emberbarát dolog szabadtéri koncerteket tartani.

Idén sincs ez másként, a nyári koncert özön lassan véget ér, de nem akárhogyan, fantasztikus zenekarok várják a közönséget az utolsó héten is, többek között a 30y.

A Beck Zoli vezette formáció a program szerint a Ki Az Akit Még Megölelnél című legújabb albumát fogja élőben előadni, de nem tartom kizártnak, hogy egy-egy olyan örökzöld zene is felcsendül, mint például az ikonikus koncertzáró Sötét van. Én biztosan ott leszek a koncerten, az egyik kedvenc zenekaromról van szó, és mindenkinek szívből ajánlom őket, aki szereti a mély, sokatmondó szövegeket, és az egyszerre lágy és ütős dallamokat.

A nagyobb koncerteken megszokhattuk, hogy az előadó nem egyedül érkezik, hanem kisebb zenekarok, úgynevezett előzenekarok kísérik. Így lesz ez a mostani alkalommal is, a Carson Coma, és az Árnyéknyúl fog fellépni a 30y előtt. Érdemes időben érkezni, mert bár nem kifejezetten ismert zenekarokról van szó, biztos vagyok benne, hogy érdekesek lesznek, és megérdemlik, hogy megismerje őket a nagyközönség.

A koncert szeptember 26-án, azaz most csütörtökön lesz. 18 órától lehet belépni a helyszínre, és ha minden igaz negyed hétkor el is kezdi a műsort az első vendégzenekar.

Fontos információ, hogy a Budapest Park szabályzata szerint, 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel látogathatják a koncertjeiket. Ha szereted a 30y-t de valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni a koncerten, javaslom, hogy látogassatok vissza a hétvégén a kidsnews oldalára, ugyanis itt fogunk beszámolót írni a koncertről, és a helyszínen készült képeket is megosztjuk majd veletek. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved