The Sign: így szól, ha egy rabmadár kiszabadul


kidsnews (127éves) - 2 éve

Belevaló rockos ütemek, fülbemászó dallam és zseniális gitárjáték – ezek jellemzik a The Sign legújabb felvételét. Megérkezett a “Rabmadár”!

A pimaszul fiatal zenészekből álló miskolci zenekar áprilisban jelentette meg „Többet mond itt minden rólad” című bemutatkozó albumát, amelyről most belevaló oldalát mutatja meg a közönségnek.

Az új felvétel mind zenei, mind képi világát tekintve kicsit eltér a banda előző megjelenéseitől, és a srácok rockosabb arcát helyezi előtérbe.

„Különösen boldog vagyok, mert Green Day és AC/DC dalokon nőttem fel és tanultam meg gitározni. Ezzel a dallal és klippel azt a világot akartuk feleleveníteni. A „Rabmadár” egy ízig-vérig autentikus rock dal, ami a szabadságról szól.”

– mesélte Czinke Máté, a zenekar frontembere.

A számhoz egy zúzós klip is készült, amit a zenekar dobosa, Kollár Ábel rendezett. A korongon olyan zseniális trackek kaptak még helyet a „Rabmadár” mellett, mint az „Igazán”, a „Királylány”, vagy az „Ő”, ami a Dal 2019-ben is osztatlan sikert aratott.

A srácok hobbi garázsbandából rövid idő alatt díjnyertes és folyamatosan koncertező formációvá nőtték ki magukat. Profizmusuk mellett szerethető karakterükkel is azonnal a közönség szívébe lopták magukat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Magneoton

kiemelt kép: YouTube

2017 Kidsnews | All rights reserved