Újabb fontos téma mellé állt oda a Kowalsky meg a Vega


Kovács Barna (19éves) - 2 éve

Aki ismeri a Kowalsky meg a Vega zenekar korábbi zenéit annak nem újdonság, hogy sosem sekélyes a szöveg, mindig mély mondanivalóval rukkolnak elő, így van ez a legutóbbinál is, ami a Rendíthetetlen címet viseli.

Az Arany nyíl és Fonogram díjas rock zenekar legújabb száma a küzdésről és a múltunk, félelmeink fájdalmaink leküzdéséről, elengedéséről szól. Találkoznak benne a talán már kissé közhelyes mondatok is a személyes élményekkel. Ennek köszönhetően a végeredmény kifejezetten hiteles és sokatmondó, pláne, ha hozzávesszük azt is, amiről a formáció tagjai az önéletrajzi könyvükben beszélnek.

„Hogyan vezetett az út a drogosok földi poklából a szív forradalmáig? Bankrablóból, kalandorból és más zsiványokból miként lettek az OM zászlaja alatt „forradalmárok”? Miként változtatott meg emberi sorsokat, személyiségeket a Kowalsky meg a Vega születése, változásai és üzenete?”

– írják a honlapjukon a 2013-ban kiadott könyvről. Bár a művet egyelőre nem olvastam, én elhiszem nekik, hogy valóban nem volt minden happy az eddigi életükben (sőt) és nem a semmiről, légből kapott dolgokról beszélnek.

A zene egy zseniális videoklip kíséretében látta meg a napvilágot, amit Galler András „Indián” rendezett, aki rengeteg hazai előadóval dolgozott már együtt. A Kowalsky meg a Vegának is több korábbi klipjét rendezte.

Zeneileg az új szám hozza azt, amit a Kowalsky meg a Vegától eddig is megszokhattunk.

Igényesen össze van rakva és a szokásos stílusban szólal meg.

Én személy szerint hiányoltam belőle a különlegesebb dallamokat, de lehet, hogy egy túlcicomázott szám épp az eredeti üzenetét és célját veszítette volna el: hogy egyszerűen és határozottan beszéljen a belső küzdelmekről.

A videóban Kowáék rendőrként indulnak egy öngyilkosságra készülő ember megmentésére, egy 12 emeletes ház tetejére. Útjuk során több akadállyal, „démonnal” találkoznak a különböző szinteken, ám végül feljutnak a tetőre. Hogy kit találnak ott és sikerül-e megmenteniük, azt nem árulom el, nézzétek meg a videót a YouTube-on. 😊 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

zene.hu

2017 Kidsnews | All rights reserved