rapID: október 31-ig jelentkezhetsz a rap tehetségkutatóra


kidsnews (127éves) - 12 hónapja

A rap az utóbbi években Magyarországon is az egyik meghatározó zenei műfajjá vált. A 90-es években még az Animal Cannibals, Sub Bass Monster és a Rapülők törték az utat, ma pedig már szinte nem lehet olyan popslágerrel találkozni, amiben ne lenne egy rapbetét, de a stílus önmagában is rengeteg alzsánerrel képviseltetik magát olyan előadókon keresztül, mint például Majka, Krúbi, Essemm, a Hősök, a Punnany Massif, a BSW vagy az AK26.

A Stereo Network Kft. az egyik legnagyobb zenei cégcsoport tagjaként azzal a céllal indította saját tehetségkutatóját, hogy olyan csiszolatlan gyémántokat fedezzen fel, akik eddig még nem kaptak lehetőséget, de mindenképp a reflektorfényben a helyük. Az NKA támogatásával induló program döntnökei egytől-egyik a műfaj legjobbjainak számítanak.

A zsűriben helyet kapott a nemrégiben visszatért, legyőzhetetlen Curtis, a parádés producerekből álló M-Squad, Akkezdet Phiai megkérdőjelezhetetlen Saiidja, az Animal Cannibals mellett mentorként is működő Qka MC, valamint a tömegeket mozgató Punnany Massif MC-je, Wolfie.

A jelentkezők közül a legjobb női előadót (rapID girl), a legjobb férfi előadót (rapID boy) és a legjobb csapatot (rapID gang) a rapperekből szakmai zsűri választja ki, a kritikusok segítségével a critics’s rapID díj talál gazdára, a közönségkedvenc pedig a fans’ rapID címet nyeri el. A nyertesek elismert stábok segítségével vászonra vihetik majd dalukat, vagyis leforgathatják első profi videóklipjüket, és további megjelenési lehetőségeket is kapnak.

A verseny nevezési határideje október 31!

A demókat a jelentkezés@rapidtalent.hu email címre várják a szervezők, a részletes versenykiírást pedig itt lehet elolvasni: https://bit.ly/2KX6ygk

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

kiemelt kép: David Englund/pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved