Xbox One-t és drónt is nyerhetsz a K&H pénzügyi vetélkedőjén


kidsnews (127éves) - 2 éve

Idén a 10. születésnapját ünnepli a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő, így a jubileumi alkalomból kétszer nagyobb összértékű nyereményekkel díjazzák az általános és középiskolások okos pénzügyi döntéseit, felkészültségét, emellett az iskolák és a felkészítők díjazását is növelték. A teljes tanéven átívelő, több versenyfordulós, játékos pénzügyi versenyre a jelentkezés már elindult, amelyre egészen 2019. január 21-ig várják a nevezéseket. 

A pénzügyi vetélkedőre az elmúlt években összesen több mint 46 200 diák nevezett, 1 696 iskolából, 759 településről. Ez idő alatt a K&H pénzügyi oktatási programja az ország egyik legnépszerűbb vetélkedőjévé vált, amely egyszerre biztosítja a pénzügyi alapismeretek megszerzését, valamint készségeik, mint az együttműködés, csapatmunka, problémamegoldás, kreatív gondolkodás fejlesztését. Az általános (3-8. osztályosok) és középiskolások (9-11. osztályosok) számára a felkészülés inkább élmény, mint kötelező tanulás, hiszen tavaly óta már egy 15 részes sorozat, a vigyázz#KáPé vlog és a hozzá tartozó mobilapplikáció segíti a diákokat.

A megszerzett tudást a K&H Csoport olyan nyereményekkel díjazza, amely igazodik a fiatalok igényeihez, emellett az iskolák és a felkészítők elismerését is növelték. 

A diákok a vetélkedő végén népszerű digitális eszközökkel és játékokkal gazdagodhatnak, mint például az Xbox One S játékkonzol, a Syma kamerás drón, a Nintendo 3DS játékkonzol, a JBL Charge hordozható hangszóró vagy az EXIT – szabadulószobás társasjáték.

A jelentkezés már elindult a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőre, amelyre egészen 2019. január 21-ig várják a nevezéseket. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved