Január 26-án adják át a Grammy-díjakat – Lizzo, Billie Eilish és Lil Nas X is tarolhat


kidsnews (127éves) - 2 éve

Január 26-án adják át a zenei világ egyik legnagyobb elismerésének számító Grammy-díjakat a Los Angeles-i Staples Centerben. Már nyilvánosságra is került a jelöltek listája, így eláruljuk, kiknek lehet a leginkább szurkolni.

Lizzo hatalmasat ment idén, több kategóriában is jelölték, és az év albuma lehet a “Cuz I Love You”.

A dal egyébként az év felvételére és az év dalára is egyszerre esélyes, és az énekesnőt a legjobb új előadó és a legjobb szóló pop előadó kategóriában is jelölték.

A legjobb tradícionális R&B előadás kategóriában Lizzo “Jerome” című dalát, a legjobb kortárs albumok között pedig a “Cuz I Love You” található. A legjobb R&B előadás kategóriában Lizzo és Gucci Mane közös dala, az “Exactly How I Feel” is versenyzik.

Billie Eilish és Lil Nas X is hat-hat jelöléssel vág neki a Grammy gálának.

A 17 éves Billie Eilish konkrétan Grammy történelmet írt azzal, hogy ő lett a rendezvény eddigi legfiatalabb előadója, aki a négy fő kategóriában kapott jelölést. Az amerikai lány összesen hat jelölést tudhat magáénak, és még a 22 éves testvére is bekerült Legjobb dalszerzők közé, mivel ő segített neki a “Bad Guy” megírásában.

Az 1999-ben született egykori influenszer, azaz Lil Nas X is esélyes a lemezakadémia legfontosabb kategóriáiban. Ő az Év albuma, az Év felvétele és a Legjobb új előadó mezőnyben került be a lehetséges nyertesek közé.

A Grammy-gála háziasszonya egyébként Alicia Keys lesz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

magneonon.hu, wikipedia.hu

kiemelt képek: wikipedia.org

2017 Kidsnews | All rights reserved