László Panna a FOMO női főszereplője büszke a generációjára


Orbók Réka (22éves) - 2 éve

Hatalmas sikerrel fut a mozikban Hartung Attila első nagyjátékfilmje, az október 10-én bemutatott FOMO-Megosztod, és uralkodsz.

A ifjúsági dráma gimnazista srácok egy csoportját mutatja be, akik magukat a “Falkának” nevezve, életüket a szex, a bulizás és a videós kihívások cseppet sem veszélytelen platformján élik. Az egyik esti buliban mindenkit leitatnak, miközben Gergő és Lilla, a gimnáziumban tanító tanár lánya egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Hála a Falkának a lány az elfogyasztott alkoholtól kidől és egy szobában elalszik.

A FOMO mozaikszó jelentése: Fear Of Missing Out, azaz a lemaradástól való félelem.

A társaság többi tagja ebbe nem nyugszik bele és rábeszélik Gergőt, hogy menjen be a szobába és szexeljen az alvó védekezésre képtelen Lillával, és mindezt vegye fel videóra.

A Mary PopKids, a Fran Palermo, Deep Glaze és a Hősök zenéivel aláfestett FOMO azonban nem egy erotikus film. Valós társadalmi problémákat dolgoz fel, olyan őszinteséggel, amiről szinte kellemetlen beszélni.

A film női főszereplője a most 20 éves László Panna, akivel a fővárosi Puskin moziban találkoztunk. Ő beszélt nekünk a forgatás körülményeiről, a közben kialakult barátságokról, a kulisszatitkokról, a filmmel összefűzött érzékenyítő kampányról és a generációs előítéletekről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved